Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області ув’язнені готуються до зими і роблять закрутки

У народі кажуть: “Влітку день рік годує”. Тим, хто хоче взимку нормально харчуватися з овочами та фруктами, треба подбати про це вже зараз. Місця позбавлення волі не є виключенням.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Синельниківську виправну колонію – 49 протягом вересня 2023 року в цій Державній установі проводиться заготівля солінь.

Зусиллями працівників відділу інтендантського та господарського забезпечення та засуджених, які відповідають за господарче обслуговування, уже законсервовано 6264,5 кг овочів. Усі процеси консервування проводяться відповідно до вимог нормативних документів. Перевірені та часом вдосконалені рецепти дозволяють зберегти овочі з максимальним вмістом вітамінів, мінералів та корисних мікроелементів.

Цей процес допомагає урізноманітнити раціон та збільшити вміст вітамінів у щоденному харчуванні осіб, які перебувають в установі.Засуджені відзначають, що весь процес консервування нагадує їм домівку, і це позитивно впливає на їхню реабілітацію та виправлення.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області засуджені малюють мурали у службових приміщеннях та про те,  як виглядає колонія №80 у Кривому Розі. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору