Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Пошкодження підприємства та поранений внаслідок обстрілу “АрселорМіттал Кривий Ріг”: в місті відпрацювали ймовірну надзвичайну ситуацію

12 жовтня 2023 року працівники оперативного взводу Державного ВГРЗ ДСНС України провели навчальну тривогу в цеху уловлювання ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг”. За легендою навчань, відбулося пошкодження виробничої будівлі машинного залу цеху уловлювання внаслідок обстрілу із систем залпового вогню та постраждав працівник.

Розповідає Інформатор з посиланням на сторінку Гірничорятувальників у facebook.

В ході навчань, на телефонну лінію оперативного чергового ДВГРЗ ДСНС України надійшла інформація про артилерійський обстріл, після чого працівники оперативного взводу прибули до місця аварії. У ході перевірки виявили одного постраждалого у якого контузія та численні опіки верхніх і нижніх кінцівок. Рятувальники евакуювали постраждалого та надали першу домедичну допомогу і передали працівникам швидкої допомоги.

Головне завдання рятувальників допомогти і зберегти життя.

Гірничорятувальники готуються до навчань

Рятувальники провели навчання у повному екіпіруванні

В ході навчання відпрацювали рятувальну операцію постраждалого

Гірничорятувальники транспортують “постраждалого” в ході навчання

Раніше Інформатор повідомляв, що на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг” помер працівник. Також ми писали, що на “АрселорМіттал Кривий Ріг” провели навчання ліквідуючи “пожежу в штольні”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору