Якщо у вас вдома є черствий хліб — чудово! З нього можна приготувати пречудові котлетки – хлібні. Ці котлетки готуються швидко, а інгредієнти не потребують особливих витрат.
Рецепт котлет, від яких просто не зможете відірватися, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Черствий хліб – 400 г
- Сир твердий – 20 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Цукіні – 200 г
- Ковбаски для смаження – 200 г
- Оливкова олія – 30 мл
- Олія соняшникова – 1 л
- Панірувальні сухарі – 100 г
- Часник, зубчики – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Спосіб приготування:
Хліб наріжте великими шматками й розмочіть у воді.
У розмочений хліб додайте натертий твердий сир і сирі яйця. Перемішайте, посоліть і поперчіть.
Цукіні наріжте невеликими півкільцями.
Налийте на сковороду оливкову олію, покладіть туди ковбаски, додайте часник. Через 3 хвилини додайте цукіні й долийте трохи води. Тушкуйте, доки цукіні не стане м’яким.
Тушковані ковбаски і кабачок остудіть.
Коли суміш охолоне, додайте її у фарш з хліба та яйця. Ретельно перемішайте.
У сотейник налийте велику кількість олії для фритюру.
З фаршу зліпіть невеликі кульки, обваляйте їх у сухарях і обсмажте в киплячій олії. Страва готова!
Раніше ми розповідали, як приготувати густий борщ без м’яса. Писали, як приготувати українські горохвяники та роліні з куркою та грибами.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок