Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Коли в оселі криворіжців прийде тепло

Наближаються холоди. І хоча у міських лікарнях, де є індивідуальні котельні, теплопостачання почалося ще 18 жовтня, в оселі пересічних криворіжців воно ще не подавалося. Тож з 10 листопада опалювальний сезон у Кривому Розі розпочнеться у повному обсязі. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на раду Оборони Кривого Рогу, 10 листопада, з урахуванням прогнозів щодо зниження температури, криворізькі теплогенеруючі підприємства запрацюють вже у повному обсязі, аби тепло могли прийняти будинки криворіжців, соціальні та освітні заклади, заклади бюджетної сфери та інші споживачі. Тож потрібно всім відкрити засови.

Всім керуючим компаніям і ОСББ, керівникам підприємств та організацій міста необхідно підготуватися до приймання тепла, відкрити засуви, провести спуск повітря з труб та провести інші необхідні заходи. Мешканців верхніх поверхів також спустити повітря відразу після початку подачі тепла.

Як написано у повідомленні: “Не треба намагатися заощадити ще 2-3 дні, бо без циркуляції води та прийому тепла котельні не розпалюються, а з середи наступного тижня за прогнозом різке зниження температури”.

Рада Оборони міста попереджає: що з моменту запуску котелень до моменту, коли батареї в будинках реально прогріються, повинен пройти певний час. Це пов’язане із проведенням цілої низки необхідних робіт.

Раніше Інформатор писав про те, як зберегти тепло в оселях з настанням морозів. Також повідомлялося про те, як зігрітися вночі, коли у кімнаті холодно.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору