Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Масштабне ДТП у Дніпропетровській області: зіткнулися “ВАЗ”, Opel та мотоблок

7 листопада увечері у Дніпропетровській області сталася масштабна ДТП. Поблизу селища Степове Дніпровського району зіткнулися “ВАЗ», Opel Vectra та мотоблок. Водія “ВАЗ” затисло у кабіні.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області,

7-го листопада о 17:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Степове Дніпровського району сталася ДТП. Зіткнулися  “ВАЗ», Opel Vectra та мотоблок. Внаслідок цього водія ВАЗ затиснуло в кабіні.

Зіткнулися  "ВАЗ», Opel Vectra та мотоблок

Зіткнулися  “ВАЗ», Opel Vectra та мотоблок

За викликом одразу виїхали співробітники пожежної команди селища Степове та Дніпровські рятувальники.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували травмованого чоловіка 1951 року народження та передали медикам. Постраждалого відвезли до лікарні.

Також, до прибуття надзвичайників, медики надали першу допомогу та відправили до медичного закладу пасажирку автомобіля «ВАЗ 2115», водія з пасажиром автомобіля Opel Vectra та водія мотоблока.

Надзвичайники відімкнули елементи живлення для запобігання виникнення займання автомобілів та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

Поліція з’ясовує обставини події.

Раніше Інформатор писав про те, що на трасі зіштовхнулися вантажівка Mercedes і мікроавтобус Volkswagen. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі через ДТП загорівся автомобіль.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору