Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі відкрилися понад 200 «Пунктів незламності»: знайдіть найближчий на інтерактивній мапі

З 1 листопада у Кривому Розі відкрилися додаткові 80 Пунктів незламності. Всього їх у місті понад 200. Пункти незламності працюють цілодобово. У всіх Пунктах, облаштованих у гімназіях, школах, ліцеях, музичних школах, палацах культури є підготовлені укриття.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

Пункти незламності створені на випадок надзвичайних ситуацій, щоб у мешканців, у разі блекаутів, була можливість зігрітися та зарядити телефони.

«Торік ми створили 120 Пунктів незпамності. У цьому році додатково відкрили ще 80 нових пунктів.
У них є все необхідне для перебування як дорослих так і дітей. Це – генератори, теплові пушки, запаси води, медичні аптечки, підзарядки для гаджетів. 138 Пунктів укомплектовані «Старлінками» – кошти на це були виділені з міського бюджету. Зима, можливо, буде непростою, але ми вже маємо досвід і разом будемо намагатись подолати всі виклики, які ворог підступно ставить перед нами», – пише Олександр Вілкул.

Крім 140 Пунктів у закладах освіти та культури, розгорнуто: 10 Пунктів – у відділеннях поліції, 5 – на базі промислових підприємств і 46 пунктів обігріву та підзарядки гаджетів в об’єктах бізнесу – це торгівля, ресторанне господарство, відділення «Нової пошти».

Також для зручності криворіжців створена інтерактивна карта Пунктів незламності.

Раніше Інформатор писав, чи будуть в Україні взимку блекаути. Також ми писали, що росіяни почали атакувати об’єкти енергетичної інфраструктури.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору