Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Перші удари по енергетичній інфраструктурі: росіяни масово атакували ракетами Україну

Уночі 21 вересня, росіяни атакували ракетами одразу декілька українських міст. У Рівному та Києві армія рф поцілила по енергетичним об’єктам. Внаслідок атаки частини міст були знеструмлені.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Рівненську ОВА та ДТЕК.

Внаслідок “прильотів”, частина Рівненського району без електроенергії. Активно працюють над відновленням бригади Рівнеобленерго.

“Рівненщина зазнала декількох ракетних ударів. Є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру в обласному центрі. Зокрема постраждало СТО і 5 автівок, які знаходилися на її території. Без людських жертв”, – написав голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

У Києві внаслідок падіння уламків постраждали семеро людей, серед них – двоє дітей. Є пошкодження будинків, газової труби, нежитлових приміщень та автомобілів.

Також, внаслідок масованого ракетного удару по Україні була знеструмлена частина домівок столиці. Енергетики ДТЕК вже повернули світло у Святошинському районі Києва

“Менш ніж за годину ми повернули світло 3152 родинам у Святошинському районі”, – пишуть енергетики.

Крім того, у  Харкові – шість «прильотів» у Слобідському районі, двоє людей отримали поранення.

У Черкасах ракета влучила у будівлю готелю. Під завалами знаходяться люди. Наразі триває рятувальна операція.

“Зранку ворог завдав ракетного удару по обласному центру. Унаслідок роботи ППО маємо падіння уламків у центральній частині міста. Зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури. Наразі відомо про 9 потерпілих потерпілих. Із них двоє – тяжкі. Медики надають усю необхідну допомогу”, – пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

У Херсоні росіяни вдарили по житлових кварталах. Загинули двоє людей, є і постраждалі.

Пролунали вибухи й у Дрогобичі, що на Львівщині. Там були влучання по промисловому об’єкту та приватному двоповерховому складу.

Фото: Місце влучання уламків по готелю у Черкасах.

Раніше Інформатор повідомляв про обстріл Дніпропетровської області з важкої артилерії, де постраждала родина з 3-місячною дитиною. Також ми писали, що внаслідок вибуху у Криворізькому районі загинув чоловік.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору