Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зірка серіалу “Друзі” потонув у власному будинку

Відомий американський актор Меттью Перрі помер при загадкових обставинах в Лос-Анджелесі. Його тіло знайшли 28 жовтня у власному будинку. Перрі було 54 роки.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на видання NBC News, представник актора та джерело у поліції повідомили, що Перрі помер у суботу внаслідок утоплення у своєму будинку в Пасіфік Палісейдс.

Меттью Перрі народився в Вільямстауні, штат Массачусетс, у 1969 році. Його батьки були акторами. У 1987 році він вперше знявся на телебаченні в серіалі “Second Chance”.

Популярним та відомим актора зробила роль Чендлера Бінга в одному з найуспішніших ситкомів “Друзі”. За цю роль він отримав премію “Еммі” та “Золотий глобус”.

Після цього кар’єра “зірки” швидко пішла вгору. Він зіграв у таких фільмах, як “Поспіши – людей насміши!” (1997), “Дев’ять ярдів” (2000), “Татові знову 17” (2009) і “Сміх у темряві” (2016), а також  в декількох телешоу, включаючи “Містер Саншайн” (2011) і “На старт!” (2012-2013).

Крім того Перрі  написав сценарій до фільму “Дев’ять ярдів” (2000), який став касовим хітом.

Відомо, що Меттью страждав на біполярний розлад та  активно працював над підвищенням обізнаності про це питання.

Після пережитої у 1997 аварії на гідроциклі актор “підсів” на знеболювальні препарати, що стало можливою причиною амнезії. Кажуть, що Перрі нічого не пам’ятав про роки знімання у серіалі “Друзі”.

Раніше Інформатор писав про смерть майстра спорту України з бодібілдінгу Андрія Музики. Крім того, повідомлялося про смерть Народної артистки України Ніни Матвієнко.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору