Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області вирувала негода: загибла людина, багато дерев повалені

28 жовтня у Дніпропетровській області та в Україні в цілому вирувала негода. Багато дерев повалені. До ліквідації наслідків залучили комунальні служби та співробітників ДСНС.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, у Покровському районі Кривого Рогу дерево впало на автошлях. За допомогою бензопили, надзвичайники розпилили його та прибрали на узбіччя дороги.

У селищі Софіївка Криворізького району фахівці ДСНС надали допомогу медичним працівникам, звільнивши від поваленого дерева автошлях на території лікарні.

Реклама

У місті Кам’янське, на вулиці Дмитра Яворницького Заводського району, надзвичайники прибрали повалене дерево з легкового автомобіля «Chevrolet Lacetti».

У місті Покров фахівці ДСНС допомогли комунальникам прибрати дерево, яке впало на дроти вуличного освітлення на вулиці Дмитра Яворницького, а також розпилили стовбур поваленого дерева та прибрали його з автошляху на вулиці Європейській.

У місті Жовті Води рятувальники прибрали дерево з автомобіля «Chevrolet Aveo», який знаходився у дворі будинку. В іншому будинку дерево впало на козирок. Прибирати його теж довелося рятувальникам. Також вони розпилили та прибрали дерево з автошляху на вулиці 8-го Березня.

Реклама

У Дніпровському районі фахівці ДСНС впале дерево заблокувало проїзд транспорту автошляхом між селами Китайгород та Цибульківка. Надзвичайники прибрали його з дороги.

У Павлограді фахівці ДСНС прибрали повалене дерево, яке заблокувало проїжджу частину у дворі багатоповерхівки, а також перегородило вхід до одного з під’їздів будинку.

У Покрові фахівці ДСНС допомогли комунальникам прибрати дерево, яке впало на дроти вуличного освітлення на вулиці Дмитра Яворницького, а також розпилили стовбур поваленого дерева та прибрали його з автошляху на вулиці Європейській.

Реклама

В обласному центрі  аби убезпечити громадян, рятувальники спиляли аварійну гілку дерева. Також, співробітники Служби порятунку «101» прибрали повалене дерево з проїжджої частини Самарського району. У Соборному районі міста прибрали гілку з двох легкових автомобілів: «Mitsubishi Galant» та «Audi A1».

Через негоду на автомобіль впало дерево

Надзвичайники розчищають від впалих гілок двір будинку

Негода повалила дерева

Рятувальники прибрали дерево з автомобіля

Надзвичайники прибирають двір від гілок

Дерево впало на газогін

 

За даними заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, у Дніпропетровській області від наслідків негоди загинула людина.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що через негоду затримується поїзд, який курсує через Кривий Ріг. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі у дворі впало величезне дерево.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова