Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік взяв у заручники матір і 6-річного племінника, а потім ледь не наклав на себе руки

38-річний містянин перебуваючи у неадекватному стані зачинився у квартирі разом з її 6-річним племінником та своєю матір’ю. При собі чоловік мав ножі та сокиру. Заручників він відмовлявся відпускати.

Про подію до поліції повідомила стурбована сестра чоловіка, адже саме з її маленький син знаходився у квартирі, – передає Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

Інспектори роти ТОР миттєво прибули за вказаною адресою, де їх зустріла заявниця. Зайти до квартири патрульним не вдалося, так як двері були зачинені і чоловік не реагував на будь-які спроби поліцейських з ним поспілкуватись.

Згодом правоохоронці вже зі слідчо-оперативною групою вибили двері у квартиру і побачили, що чоловік стоїть на балконі з ножем. Він погрожував, що поріже себе, якщо правоохоронці не залишать квартиру. 

Майже півгодини інспектори роти ТОР вмовляли чоловіка не робити собі шкоди і врешті-решт знайшли спільну мову та вмовили його кинути ножа і вийти з балкону.

На місце події поліцейські викликали медиків.

68-річна жінка та дитина не постраждали. Їхньому життю нічого не загрожує.

Подальшим розглядом справи займаються слідчі.

Раніше Інформатор повідомляв, що в Інгулецькому районі чоловік погрожував підірвати гранату в будинку. Також ми писали, що у Металургійному районі чоловік намагався підірвати літню жінку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору