Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області зберігав вдома справжній арсенал

Під час війни кількість озброєння, яке незаконно зберігають деякі громадяни у себе вдома “для самооборони” збільшується в рази. Але правоохоронці намагаються вилучити цю зброю. Саме так сталося з мешканцем Дніпра, який зберігав у себе невеличкий арсенал.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, у березні працівники слідчого управління разом з працівниками управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області, за силової підтримки поліцейських полку поліції особливого призначення, провели обшуки за місцем мешкання 43-річного чоловіка. Під час слідчих заходів в одному із селищ Криничанського району слідчі виявили три ручних гранатомети, постріли до них, 14 гранат Ф-1 та РГД-5, п’ять порохових маршових зарядів, автомат Калашникова з магазинами та понад тисячі патронів, пістолет Макарова.

Щоб уникнути покарання, володар арсеналу став переховуватися від правоохоронних органів. У серпні поліцейські розшукали зловмисника, також були отримані висновки експертиз. В результаті проведених заходів йому повідомили про підозру.

Мешканець Дніпра зберігав у себе невеличкий арсенал.

Мешканець Дніпра зберігав у себе невеличкий арсенал.

29 вересня слідчі завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт до суду.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області знайшли схований ворожий арсенал та про те, що рецидивіст з Кривого Рогу зберігав вдома наркотики та саморобну зборю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору