Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області чоловік загубив Mazda з дружиною в салоні

Увечері 25 жовтня працівники помітили на території АЗС стурбованого чоловіка. Виявилося, що містянин загубився і не може згадати, де залишив своє авто. На місце викликали правоохоронців.

Повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області.

Подія трапилася у Дніпрі на вулиці Святослава Хороброго. 71-річний чоловік розповів прибулим патрульним, що в його автівці закінчився бензин і він прийшов на АЗС. Але чоловік ніяк не може згадати, де лишив свій автомобіль з дружиною в салоні.

Патрульні обстежили прилеглу територію і виявили автомобіль Mazda, в якому перебувала жінка поважного віку. Вона підтвердила, що чекає на чоловіка, який пішов шукати бензин і вже довго не повертається. Вона також повідомила, що чоловік інколи має проблеми із пам’яттю.

Патрульні з’ясували, що в авто пенсіонерів не лише закінчилося паливо, а й сів акумулятор. Тому інспектори попіклувалися про те, аби подружжя потрапило додому. Чоловіка та жінку доставили на службовому авто до місця проживання. Вони були вдячні поліцейським за допомогу.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі розшукали літнього чоловіка, який два дні блукав по полю. Також ми писали, що у Кривому Розі двоє дворічних дітей втекли від бабусі на дитячий майданчик.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору