Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Троє дітей з Криворізького району втекли з дому, бо їх мати була п’яна: де знайшли дітей

Ввечері 12 березня, в одному з сіл Карпівської територіальної громади троє дітей віком 8, 11 та 14 років пішли з дому. Діти втекли через те, що їх матір знаходилася в стані алкогольного сп’яніння і проявляла агресію у відношенні них. Виявилося, що дві сестрички та братик пішли до бабусі та бояться повертатись.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Ювенальну превенцію Кривого Рогу.

Інспектор ювенальної служби і поліцейський встановили, що матір дітей зловживає алкогольними напоями, часто йде з дому та залишає їх самих.

Подібна ситуація, коли нетвереза мати агресивно поводила себе з дітьми, була два тижні тому. Тоді поліцейські тимчасово влаштували діточок у родину старшої сестри, а з матір’ю було проведено профілактичну роботу та у відношенні неї складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП (неналежне виконання батьківських обов’язків).

З метою забезпечення безпеки дітей поліцейськими прийняте рішення не залишати їх у сім’ї родичів. Братика та сестричок тимчасово влаштовано до закладу охорони здоров’я, їх долею надалі буде опікуватись служба у справах дітей.

У відношенні матері правоохоронцями складений адміністративний протокол за ст. 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства).

Рішення про притягнення жінки до адміністративної відповідальності буде вирішувати суд.

Раніше Інформатор повідомляв про дітей, які жебракували біля торгового центру на Зарічному. Також ми писали про дітей з Криворізького району, про яких забули батьки.

Олена Шевченко

Нагору