Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які фільми показують у кінотеатрах Кривого Рогу

На дворі вже йдуть дощі та стало прохолодно. На прогулянку не завжди й вийдеш. Тому пропонуємо сходити до кінотеатрів нашого міста та насолодитися цікавими стрічками фільмів або мультиків.

Що можна подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

П’ять ночей у Фредді

Blumhouse представляє адаптацію популярної горор-серії відеоігор на великих екранах! Звичайна робота охоронця у популярній піцерії у Фредді перетворюється на справжнє жахіття з приходом ночі.

П’ять ночей у Фредді

Тролі: Знову разом

Чудовий мультик для дітей та дорослих. Це продовження яскравої, музичної історії з улюбленими героями на великих екранах!Дітям дуже сподобається пригода з тролями.

Тролі: Знову разом

Вбивці квіткової повні

У новому фільмі Мартіна Скорсезе – головні ролі грають Леонардо Ді Капріо та Роберт Де Ніро. У фільмі йдеться про вбивство корінних жителів Сполучених Штатів — племені Осейджу у 1920-х, яке почали розслідувати ФБР.

Вбивці квіткової повні

Щенячий Патруль: Мегакіно

Улюблений мультфільм всіх дітлахів повертається на екрани з новими пригодами. Завдяки чарівному метеориту, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Не пропустіть цікаву пригоду Щенячого патруля!

Щенячий Патруль: Мегакіно

Велика прогулянка

Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

Велика прогулянка

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше ми розповідали, як без стресу адаптуватися до переходу на «зимовий» час. Писали, про прикмети погоди та чому не можна 26 жовтня прибирати в домі та якою буде погода у Кривому Розі 26 жовтня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору