Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо, кого вбила російська ракета у Кривому Розі

20 жовтня внаслідок ракетної атаки по дачному кооперативу в передмісті Кривого Рогу загинув Володимир Іванович Тимченко. Він працював на ПАТ “ПВП “Кривбасвибухпром” вантажником дільниці підготовки масових вибухів гірничого цеху. У Володимира залишились дружина, двоє синів, троє внуків.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на ПАТ “ПВП “Кривбасвибухпром”.

Володимир Іванович прийшов працювати на КВВП в 1985 році та пропрацював на підприємстві 38 років. За сумлінну та бездоганну працю неодноразово був нагороджений грамотами, у 2013 році йому було присвоєно звання «Ветеран праці КВВП».

«Володимир Іванович був доброзичливим, щирим, працьовитим та дуже відповідальним, – згадує начальник гірничого цеху Андрій Лисицін. – Він працював навіть підмінним майстром дільниці, і можна було бути впевненим, що виробниче завдання буде виконано. В цеху важко переживають цю втрату».

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі зросла кількість постраждалих від ракетного удару росіян. Писали, що стало відоме ім’я 25-річної вагітної дівчини, яка заживо згоріла в автівці внаслідок ракетного удару по Дніпру та що зросла кількість постраждалих дітей після масованої ракетної атаки по Дніпропетровській області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору