Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Зросла кількість постраждалих дітей після масованої ракетної атаки по Дніпропетровській області

Вночі 24 червня, росіяни завдали масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Скерували ракети на Кривий Ріг та Дніпро. Через атаку по приватному сектору Дніпра поранені троє дітей. Серед них – 4-річний хлопчик. Він у лікарні в стані середньої тяжкості. Загалом постраждалих 11. Семеро шпиталізовані.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.”Бити по мирних людях – найвищий цинізм. Місцеві облаштовували затишок, дбайливо доглядали свої садиби. Тут гралася малеча. Хтось приїхав на літо до бабусі з дідусем”, – пише Лисак.

Поранений 9-річний Матвій – рятувався від війни. Ще весною минулого року його родина переїхала до Дніпра. З найпекельнішої зони бойових дій – Мар’їнського району Донецької області. Їхнє рідне село зруйноване вщент. Повертатися нікуди. Тепер ще й орендований будинок без вікон та дверей.На щастя, життю хлопчика вже нічого не загрожує.

“Витираючи сльози, його бабуся Віра згадує, що онук дуже кричав після вибуху. Бо пам’ятав, як під ворожими снарядами евакуювався з Донеччини”, – розповідає Лукашук.

Потрощене подвір’я

Потрощені кімнати

Розбиті меблі

Знесено півбудинку

Раніше Інформатор повідомляв, що внаслідок артобстрілу Дніпропетровщини загинув чоловік. Також ми писали про вибухи у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору