Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог атакував Україну ударними безпілотниками та ракетами: скільки знищено

Ніч проти 22 жовтня в Україні була неспокійною. Ворог атакував територію з повітря. Вдарив керованими безпілотниками, авіаційними та зенітними ракетами.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Командування Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 22 жовтня 2023 року війська рф атакували Україну ударними БпЛА, керованими авіаційними та зенітними ракетами.

Зафіксовано вісім пусків ракет С-300 із Бєлгородської області та ТОТ Донеччини.Також противник застосував керовану авіаційну ракету Х-59 з літака Су-34 із повітряного простору ТОТ Запорізької області.

Крім того, противник запустив два БпЛА невизначеного типу з північного напрямку та три ударні БпЛА типу “Shahed-136/131” з району мису Чауда (Крим).

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 4 повітряні цілі: одну керовану авіаційну ракету Х-59 та три ударні БпЛА “Shahed-136/131”.

Також протягом минулої доби на півдні країни знищено три ударні БпЛА типу “Ланцет”.

Раніше Інформатор писав про те, що наші військові збили ворожий безпілотник над Кривим Рогом. Крім того, повідомлялось про те, що ворог атакував Дніпропетровську область дронами та артилерією.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору