Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Близнюкам лінуватися, Скорпіонам діяти зважено: гороскоп на 23 жовтня для всіх знаків зодіаку

23 жовтня 2023 року понеділок. Це 9-тий місячний день. Символ дня – Кажан. В цей період в природі активізуються сили, які людина називає темними. Можливі безпричинні тривоги, страхи, панічні настрої та сумні думки. Краще провести день в тиші й самотності, якщо це буде можливо.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне.

Овен

Тиждень для вас розпочнеться продуктивно та активно. Зірки радять сконцентруватися на роботі та захопленнях. Понеділок відкриє для вас нові кар’єрні перспективи, якщо ви докладете зусиль.

Телець

Для вас зірки приготували сюрпризи. Астрологи прогнозують для вас неочікувані зустрічі з давніми друзями та подарунки, про які ви давно мрієте. Цей день сприятливий для прогулянок та теплих посиденьок.

Близнюки

Завтра для Близнюків астрологи прогнозують лінивий день. Сконцентруйтеся на власних емоціях, сім’ї та стосунках з коханою людиною. Цей день стане чудовою нагодою перепочити від рутини та відновити сили.

Рак

Понеділок стане для Раків сприятливим днем для вигідного шопінгу. Скористайтеся цією нагодою, щоб купити те, про що вже давно мрієте. Також астрологи прогнозують, що покупки у цей день наповнять Раків гарними емоціями.

Лев

Посеред рутинного життя Левам зірки радять влаштувати сімейний день для духовного єднання з рідними. Зірки допоможуть Левам владнати конфлікти та досягти гармонії з найближчими людьми.

Діва

Астрологи радять Дівам звернути увагу на стан здоров’я у понеділок. Цей день буде сприятливим для походу у спортзал та до лікаря, якщо ви маєте якісь скарги.

Терези

Терези, зверніть увагу на своє оточення. Завтра зірки допоможуть вам скинути маски з лицемірних людей, які прикидаються вашими друзями. Приготуйтеся до розчарувань.

Скорпіон

Завтра Скорпіонам не варто приймати поспішних рішень. Астрологи радять діяти вкрай зважено, інакше не уникнути фінансових та репутаційних втрат, особливо це стосується робочих моментів представників цього знаку Зодіаку.

Стрілець

Стрільцям зірки пророкують чудові зміни в особистому житті. Ймовірно, саме у понеділок ви зустрінете своє кохання. Романтичний настрій оточуватиме вас у цей день.

Козоріг

Завтра для Козорогів сприятливий день для фінансових інвестицій та важливих рішень у бізнесі. Втім, важливо діяти холодним розумом, щоб уникнути помилок.

Водолій

Представникам цього знаку Зодіаку варто присвятити понеділок своєму ментальному здоров’ю. Влаштуйте собі ввечері чайну церемонію, почитайте улюблену книгу чи перегляньте атмосферний фільм. Астрологи радять побути на самоті, щоб вгамувати свої думки та відшукати гармонію у своїй душі.

Риби

Риби, зараз ви на порозі важливого рішення. У понеділок зірки допоможуть вам зробити правильний вибір та позбутися внутрішніх вагань та тривоги. Наберіться терпіння.

Раніше Інформатор писав про погоду на 23 жовтня. Також повідомлялося про гороскоп на 22 жовтня. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору