Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам бути уважними до дрібниць, Левам доводити свою перевагу: гороскоп на 25 вересня для всіх знаків зодіаку

25 вересня 2023 року понеділок, 11-ий місячний день. Найбільш сильний, в енергетичному плані, день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично, або розумово – енергії буде достатньо.

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овен

Будьте уважні до дрібниць. Можливо, ви втрачаєте щось важливе, однак якщо придивитеся до деяких ситуацій більш уважно, то зможете зрозуміти істину.

Телець

Тельці можуть знайти нове джерело доходу або людину, яка допоможе їм просунутися на поточному місці. Прислухайтеся до порад старших. Не варто відразу все сприймати в багнети.

Близнюки

Якщо раніше у вас були розбіжності з близькими людьми, то прийшов час зарити сокиру війни. Постарайтеся їх вислухати і поділіться своїми емоціями. Тоді у вас з’явиться шанс все змінити.

Рак

Цей день вам потрібно присвятити своєму фізичному і ментальному здоров’ю. Зірки схиляють вас до того, щоб ви нарешті зайнялися собою, а не витрачали свою енергію на щось непотрібне.

Лев

Леви постійно доводять свою перевагу. Ну, без цього вони жити не можуть. Начальство оцінить ваші старання і досягнення, тому завтра можете чекати нових перспективних пропозицій.

Діва

Ви можете встановити нові зв’язки з дуже впливовими людьми. Для цього вам потрібно більше перебувати в соціумі і налагоджувати спілкування.  Не соромтеся проявляти ініціативу.

Терези

Від вас будуть багато чого вимагати. Не варто агресувати відразу, краще подумайте про те, що вам це зіграє тільки в “плюс”. Життя – непередбачувана штука.

Скорпіон

Завтра вам варто приділити час навчанню і саморозвитку. Почитайте книгу, подивіться фільм або запишіться на курси. Ваше життя тільки в ваших руках.

Стрілець

А ось Стрільцям завтра доведеться економити. Не потрібно витрачати гроші на миттєві примхи, якщо ви розумієте, що якась покупка в цілому вам і не потрібна.

Козоріг

У Козерогів може виникнути серйозна розмова з другою половинкою. Тільки мудрість і вміння знаходити компроміси допоможе вам зберегти стосунки.

Водолій

Завтра Водоліям варто відкласти всі справи, крім роботи. Приділіть їй якомога більше часу, бо вас може відвідати геніальна ідея, реалізація якої принесе вам славу і гроші.

Риби

Вас відвідає муза, завдяки чому ви захочете весь день творити. Ви будете буквально парити над хмарами і захочете доторкнутися до чогось прекрасного.

Раніше Інформатор писав про погоду на 25 вересня та про гороскоп на 24 вересня.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору