Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Козорогу – втрата грошей, Овну – пристрасть: що прогнозують зірки всім знакам Зодіаку

Зірки радять знакам Зодіаку завтра підготуватись до нових проблем та викликів, зайвим не буде і приділити час саморозвитку, щоб краще впоратись з майбутніми негараздами.

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку в сферах любові, кар’єри і здоров’я, – передає Інформатор.

Овен

Сьогодні вам майже вдасться побороти свою лінь і провести активний і плідний день. Високий рівень енергії зробить вас центром веселої компанії.

Телець

Заняття рутинними щоденними справами повернуть гарний настрій та позитивний настрій. Підходящий час для пошуку нової дієти та спортивних занять.

Близнюки

Виходьте з дому і поринайте в гущу подій. Навколишні оцінять ваше вміння знаходити спільну мову з усіма та виплутуватися зі складних ситуацій.

Рак

Найкраще провести день активно. Вирушайте у невелику поїздку або сходіть у гості. Романтичний вечір допоможе освіжити почуття.

Лев

Чим більше ви сьогодні спілкуватиметеся, тим краще почуватиметеся. Зірки радять швидко приймати рішення, дослухаючись інтуїції.

Діва

Виявіть дисциплінованість і відповідальність, чим би ви сьогодні не займалися. Можливі несподівані або важливі для вас звістки.

Терези

Вдалий день, коли обставини складаються на вашу користь, а все намічене швидко реалізовується. Не пропустіть чудові можливості.

Скорпіон

Виявіть стійкість і не заходьте за рамки дозволеного та не порушуйте чужих зон комфорту. Це стосується й емоційної сфери в тому числі.

Стрілець

Зірки рекомендують проводити якомога більше часу на природі. Заняття спортом і домашні справи краще перенести на інший день.

Козоріг

Незважаючи на вихідний, вам доведеться вирішувати деякі робочі питання. Сьогодні вдалий день для засвоєння великих обсягів інформації.

Водолій

Підходящий день для занять, які потребують уважності та зосередженості. Невеликі подорожі чи нетривалі подорожі принесуть позитивні емоції.

Риби

Хтось із близьких підкаже вам відповідь на питання, яке турбувало вас довгий час. Можливо, сьогодні вам доведеться пройти перевірку на вірність.

Раніше ми розповідали, що про гороскоп на 23 вересня. Писали,  які прем’єри показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору