Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овни – уникайте кави, Левам пощастить на роботі: гороскоп для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 21 жовтня розповість, кого завтра чекатимуть фінансові проблеми, а кому необхідно зосередитися на своїх цілях і планах. Чи розкриється перед вами потік нових можливостей або варто підготуватися до викликів? В цілому день не обіцяє серйозних потрясінь.

Астрологи розповіли, що пророкують зірки всім знакам зодіаку, – передає Інформатор.

Овен

День буде сприятливим для романтичних стосунків. Проведіть цей час з коханою людиною. Так ви зможете зміцнити зв’язок і стати ближчими одне до одного.

Телець

Ваша увага буде зосереджена на роботі. Це відмінна можливість для того, щоб просунутися в кар’єрі. Старайтеся, тоді у вас все вийде.

Близнюки

Близнюкам варто якомога більше перебувати в соціумі. Не бійтеся проявляти ініціативу і першими йти на контакт з людьми. Вам може попастися дуже впливова людина.

Рак

Астрологи радять вам затягнути пасок тугіше. Зайвих і необдуманих витрат в цей день варто уникати. Краще відкладіть гроші на більш масштабні цілі.

Лев

З самого ранку вам варто зарядитися енергією. Тому не ігноруйте зарядку. Правильне харчування сприятиме очищенню вашого організму.

Діва

Субота підходить для спілкування з близькими людьми. Виберіться разом на пікнік або сходіть в розважальний центр. Ви отримаєте масу позитивних емоцій.

Терези

Вам варто подумати про те, щоб змінити свою сферу діяльності, якщо нинішня вас не влаштовує. Шукайте роботу своєї мрії. Докладіть трохи зусиль для свого благополуччя.

Скорпіон

У вас можуть виникати конфлікти з оточуючими. Щоб уникнути негативних наслідків, вам варто тримати язика за зубами і не проявляти негативні емоції.

Стрілець

Цієї п’ятниці ви захочете більше часу провести вдома. Створіть затишок і таку атмосферу, в яку хотілося б повертатися.

Козоріг

Завтра Козероги можуть знайти нове джерело доходу або отримати спадщину. Розпорядіться цими грошима з розумом. Можете порадувати себе приємною покупкою.

Водолій

Зверніть увагу на свої комунікативні навички. Уміння спілкуватися з людьми дуже допоможе вам як в кар’єрі, так і в особистому житті.

Риби

Ви дуже амбітні люди, проте часом не знаєте, як досягти тієї чи іншої мети. Зупиніться, подумайте, а потім починайте діяти. Попросіть поради.

Раніше ми розповідали, про гороскоп на 20 жовтня. Писали, що Землю накриє метеорний дощ Оріоніди та коли у 2023 році криворіжцям переводити годинники на зимовий час.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору