Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В центрі Дніпра біля банкомата пограбували жінку: хто затримав нападників

17 жовтня у Дніпрі пограбували жінку. Вона як раз зняла гроші у банкоматі. Сталося це 17 жовтня, близько 23:30, у центрі міста на проспекті Яворницького.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, зловмисники помітили жінку, яка пізно ввечері з банкомата у центрі Дніпра знімала гроші.

Вони змушували жертву віддати їм готівку, а коли отримали відмову – повалили 34-річну потерпілу на землю та забрали гаманець. Після цього намагалися втекти з місця злочину, однак небайдужі перехожі відреагували на крики жінки про допомогу. Свідки події спіймали нападників та викликали поліцію.

Свідки події затримали нападників та викликали поліцію.

Свідки події затримали нападників та викликали поліцію.

Поліцейські Дніпровського районного управління поліції прибули на місце злочину та затримали трьох мешканців Херсонської області 41, 42-х та 43-х років.

18 жовтня слідчі повідомили затриманих про підозру. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі чоловіка пограбували прямо посеред вулиці. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі “по гарячих слідах” затримали грабіжників.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору