Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області грабіжник вдерся у дім пенсіонерки, погрожував її онукові, побив жінку та пограбував

У Павлограді Дніпропетровської області 36-річний чолов’яга вдерся у будинок пенсіонерки. Жінка знаходилася разом з онуком. Злочинець почав її бити та погрожувати дитині. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 5 травня близько 14-ї години в одному з приватних домоволодінь по вул. Дмитра Яворницького у місті Павлоград стався розбійний напад.

Як з’ясували поліцейські, 65-річна жінка перебувала вдома з онуком, коли почула звук розбитого скла. До кімнати забіг невідомий, став вимагати гроші, бити жінку каменем та погрожувати онуку. Потерпіла віддала нападнику свої заощадження, після чого він залишив місце злочину та втік.

До кімнати забіг невідомий, став вимагати гроші, бити жінку каменем та погрожувати онуку.

До кімнати забіг невідомий, став вимагати гроші, бити жінку каменем та погрожувати онуку.

Жінка викликала поліцію.Прибувши на місці події, правоохоронці з’ясували обставини злочину та прикмети зловмисника. Для встановлення його особи та затримання було залучено весь особовий склад Павлоградського районного відділу поліції.

Чоловіка затримали того ж дня у місті Підгородне Дніпропетровської області. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області неповнолітні побили і пограбували 37-річного чоловіка та про те, що у Дніпропетровській області син до смерті забив матір, залишив на подвір’ї та пішов спати.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста

Альона Свірідова

 

Нагору