Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Що треба зробити, аби під час блекаутів не залишитися без інтернету

Попереду зима. За прогнозами спеціалістів, вона може бути ще важчою, ніж минула. Тото до відсутності Інтернету краще підготуватися завчасно. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на віце-прем’єр міністра України Михайла Федорова, його команда підготувала інструкцію, як мати стабільний інтернет навіть тоді, коли немає світла.

Найперше — уточніть у вашого інтернет-провайдера, чи перейшов він на енергоощадні мережі, на який термін він зможе забезпечити вас інтернетом. PON — це найсучасніша технологія, яка дає змогу бути онлайн без електрики до 72 годин. Зараз послугами таких провайдерів користуються 2,7 млн українців.

Якщо відповідь провайдера вас не задовольнить — знайдіть найближчого до вас, який надає послуги PON, і подайте заявку на підключення. Щоб прискорити процес, можна скооперуватися із сусідами. Також необхідно придбати повербанк для роботи вашого WI-FI-роутера.

Це все! З інтернетом можна залишатися не тільки на короткий час, а навіть при тривалих знеструмленнях.

Як залишитися на зв'язку під час блекаутів

Як залишитися на зв’язку під час блекаутів

Що треба зробити, аби під час блекаутів не залишитися без інтернету

Що треба зробити, аби під час блекаутів не залишитися без інтернету

Раніше Інформатор писав про те, чи будуть взимку блекаути та підвищення тарифів на електроенергію. Також повідомлялося про те, що Національний банк України створив мережу, яка буде працювати під час повних блекаутів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору