Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стали відомі переможниці конкурсу «Міс Україна»: чи потрапила до трійки криворіжанка

Через скандал, що деяких учасниць запідозрили у зв’язках з російськими особами, було обрано інших учасниць у трьох категоріях: “Міс Україна 2023”, “Міс Інтернешнл Україна 2023” та “Міс Земля Україна 2023”. Тож Анна Шломенко не потрапляє до трійки учасниць конкурсу.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на сайт Miss Ukraine.

Корону “Міс Україна” отримала 18-річна киянка Софія Шамія. Дівчина – студентка економічного факультету Києво-Могилянської академії. Серед хобі Софії малювання, зокрема, у стилі поп-сюрреалізм. У грудні вона представить Україну на “Miss World” 2023.

“Міс Україна 2023”

Титул “Міс Інтернешнл Україна 2023” дістався Софії Згобі із Львівщини. Дівчина представлятиме Україну на іншому конкурсі – Miss International, що відбудеться вже наприкінці наступного місяця у Токіо.

“Міс Інтернешнл” 2023

Звання “Міс Земля” віддали 21-річній Анастасії Феєр із Закарпаття. Вона візьме участь у конкурсі, що відбувається під егідою Організації Об’єднаних Націй “Miss Earth 2023” у В’єтнамі вже у грудні.

“Міс Земля”

Криворізька конкурсантка Анна Шломенко через скандал не потрапляє до трійки учасниць конкурсу “Міс Україна 2023”.

Анна Шломенко

Нагадаємо, що Інформатор писав, про криворіжанку, яка потрапила до ТОП-25 найкрасивіших дівчат країни і змагається за титул “Міс Україна”. Також писали, про скандал навколо відбору “Міс Україна-2023”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору