Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжанка потрапила до ТОП-25 найкрасивіших дівчат країни і змагається за титул “Міс Україна”: як проголосувати

Цьогоріч через повномасштабну війну представницю України на “Міс Світу” обере не професійне журі, а українці шляхом онлайн-голосування. Оргкомітет “Міс Україна” представив 25 учасниць національного конкурсу 2023 року. Серед них 26-річна криворіжанка Анна Шломенко.

Крім того, українцям пропонують обрати не лише “Міс Україну 2023”, а й “Міс Інтернешнл 2023” та “Міс Земля 2023”, які представлять нашу країну на міжнародних конкурсах Miss International та Miss Earth відповідно, – передає Інформатор з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

Віце-міс стане учасниця, яка посяде друге місце у голосуванні за титул “Міс Україна”, йдеться на сайті конкурсу. Там вже відкрито голосування, воно триватиме 14 днів. Обрати номінацію для нашої землячки можна за посиланням.

Анна Шломенко народилась у місті Кривий Ріг. Дівчина закінчила магістратуру за фахом «Журналістика» і працювала телеведучою. Вже з підліткового віку почала приймати участь у конкурсах краси і займати перші місця. Анна знімалась у багатьох рекламах та музичних кліпах. Ще до початку повномасштабної війни  активно займалася благодійністю, допомагала безпритульним, літнім людям і відвідувала дитячі будинки.

“Я вважаю, що найголовніше в людях добре серце та гідність, що і несу в маси. Своїми найяскравішими якостями вважаю щирість та наполегливість”, – пише про себе дівчина.

Нагадаємо, що фінал «Miss World 2023» цьогоріч буде проходити в Індії 9 грудня під гаслом «Краса з метою». Володарка корони «Miss World» разом з відповідними організаціями здійснює благодійні місії більш ніж у 100 країнах світу.

«Miss International 2023» проходитиме у Токіо, 26 жовтня. Конкурсантки є послами миру та краси. На фіналі «Miss International» учасниці презентують свої програми про гуманітарну місію щодо необхідності миру на Землі.

«Miss Earth 2023» відбудеться у Вʼєтнамі, 16 грудня. Переможниця «Miss Earth» стає представником їх фонду по програмі ООН та присвячує свій рік просуванню конкретних проєктів і вирішує проблеми, пов’язані з навколишнім середовищем.

Інформація про конкурсантку з Кривого Рогу

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжанка представила Україну на конкурсі Miss Charm 2023 у В’єтнамі. Також ми писали, що криворіжанка виборола два “золота” на Чемпіонаті Світу з бодібілдингу у Південній Кореї.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору