Кривий Ріг До сайту

Запечені в духовці: готуємо тефтелі з фаршу і картоплі

Тефтелі — швидка і зручна страва, особливо, коли є під рукою готовий фарш і залишається тільки додати приготовану крупу, яйця, цибулю, приправи. Пропонуємо Вам замість крупи наповнити їх тертою картоплею. Це зробить тефтелі більш м’якими.

Реклама

Ці тефтелі можуть бути основною стравою, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

Очищену картоплю подрібніть на тертці, сік відіжміть. Дрібно наріжте цибулю, часник, петрушку. Яйця злегка збийте.

Змішайте фарш і решту інгредієнтів до однорідності, але не дуже щільно.

Реклама

Розігрійте духовку до 200°С. Деко застеліть папером для випікання.

Сформуйте невеликі кульки і викладіть на деко. Збризкайте тефтелі олією. Запікайте в духовці приблизно 25-30 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати старовинні лемківські фучки з квашеної капусти. Писали, як приготувати як приготувати закарпатський бограч та українські макорженики з яблук.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Реклама