Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Тіло 2 дні пролежало у квартирі: у Дніпропетровській області чоловік зарізав свою сестру

У Кам’янському чоловік декілька разів вдарив сестру ножем, після чого втік прихопивши її банківську картку та мобільний телефон. Подія трапилася 8 жовтня. Згодом, 10 жовтня, коли тіло жінки другий день лежало у квартирі, чоловік повернувся і вкрав ще й холодильник, який одразу ж продав.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

10 жовтня до поліції зателефонувала жінка та повідомила, що вже декілька днів не може додзвонитися до своєї 43-річної сестри. Разом з батьком зниклої, поліцейські потрапили до квартири та виявили у кімнаті тіло жінки з ножовими пораненнями.

На місце викликали поліцейських. Правоохоронці зібрали речові докази та встановили, що до злочину може бути причетний 35-річний брат потерпілої. Оперативники Кам’янського РУП затримали зловмисника 11 жовтня на залізничному вокзалі.

Як з’ясувалося, 8 жовтня підозрюваний прийшов у гості до сестри. Між ними виникла родинна суперечка, під час якої він взяв на кухні ніж та декілька разів вдарив жінку. Потім забрав її банківську картку, мобільний телефон та поїхав до себе додому.

10 жовтня чоловік повернувся до квартири сестри та забрав ще й холодильник, який відразу продав.

Фігуранта затримали, повідомили про підозру в умисному вбивстві. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше Інформатор повідомляв, що зловмисники на Дніпропетровщині вбили та забетонували чоловіка. Також ми писали, що росіянин жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровщини в Ялті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору