Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізька газета 30 років назад «списала з рахунків Мадонну»

У газеті “Червоний гірник” в 1987 році написали статтю, що Мадонна після туру піде зі сцени. Але нараз співачки Мадонні 65 років і вона і досі успішна виконавиця в історії за версією “Книги рекордів Гіннеса”. За свою кар’єру вона здійснила одинадцять гастролей, у тому числі 10 світових.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку старовину.

“Американська співачка Мадонна, побувавши цього року в навколоземному турне, офіційно заявила про те, що вона залишає сцену. Прийняти це рішення, стверджує співачка, її змусило зайнятися кінематографом та мати можливість більше вільного часу проводити з сім’єю”, – написано у пресі.

Світове турне Мадонни у 1987 році

В перше світове турне Мадонна відвідує Європу, Азію і, звичайно ж, Сполучені Штати та Канаду за 37 концертів. Тур був трохи коротший за попередній тур, але він був набагато складніший: 7 змін костюмів, 1:30 шоу, велика сцена з 4 гігантськими екранами, проекторами та конвеєрною стрічкою в центрі. Тур дозволяє Мадонні запропонувати дуже складні живописні картини, такі як «Виражайся» або «Тато, не проповідуй». До туру включені основні пісні з його останнього альбому True Blue, а також саундтрек до фільму Who’s That Girl та хіти з його попередніх альбомів.

Світовий тур приніс 25 мільйонів доларів, який дивляться 1,5 мільйона глядачів. Він транслюється на касеті Ciao, Italia! – У прямому ефірі з Італії.

Раніше ми розповідали, про дослідження старовинних весільних фотокарток. Писали, як виглядали криворізькі учні років 70 років назад та як у Кривому Розі проводили дозвілля 60 років назад.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору