Кривий Ріг До сайту

Як у фаст-фуді: готуємо  “справжню” картоплю фрі 

Картоплю фрі з популярних ресторанів швидкого харчування люблять майже усі. Але вдома вона мало кому вдається. То пересушена, то занадто м’яка без хрумкої скоринки. А все тому, що звичайні люди не знають декількох простих секретів. Та й продають ту картоплю одну за ціною декількох кілограмів.

Реклама

Інформатор розповість, як вдома приготувати “справжню” картоплю фрі. Тоді і смачно вийде, і набагато дешевше.

Картопля фрі, як у фаст-фуді.

Реклама

Продукти

Картопля – 5 середніх

Вода – 900 мл

Реклама

Цукор – 15 гр

Соль – 10 гр

Спеції – за смаком

Реклама

Приготування

Картоплю спочатку потрібно вимити, почистити і нарізати на рівні бруски. Потім часточки потрібно замочити на 20 хвилин у розчині із солі та цукру.

Після цього слід просушити на паперових рушниках та відправити на годину картоплю до морозильної камери.

Реклама

Через годину картоплю можна діставати. Далі картоплю фрі смажать 5 хвилин у маслі, розігрітому до 170 градусів.

Для такої закуски можна використовувати будь-які спеції, не варто обмежуватись лише сіллю.

Подавати картоплю фрі краще із соусом, кетчупом або часниковим соусом. Приготувати їх також краще самостійно. Так буде ще смачніше.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати картопляні оладки з сиром та картопляну фрітату.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова