Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Радів ударам по будівлям СБУ і просив ще: у Дніпропетровській області за пости в Instagram засудили проросійського “спортсмена”

Житель Кам’янського активно використовував соцмережі для просування спортивних тем, але згодом у нього почали з’являтися антиукраїнські пости. Проросійськи налаштований чоловік почав у соцмережах закликати ворога наносити ракетні удари по адмінбудівлям правоохоронців на Дніпропетровщині.

Зухвалому агітатору повідомили про підозру і він пішов під суд, – повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

В одній з публікацій, викладеній на його власній сторінці у соціальній мережі «Instagram» влітку 2023 року, він схвально висловився з приводу влучання ракети в адміністративну будівлю Служби безпеки України в області. Крім того, російський прихильник через власний акаунт розмістив відеозвернення, де підтвердив що саме він закликає рф і надалі наносити ракетні удари по місцям дислокації співробітників правоохоронного блоку.

Суд визнав чоловіка винним за ст. 436-2 Кримінального кодексу України. І призначив йому покарання у вигляді 3 років обмеження волі.

Раніше Інформатор повідомляв, що депутата Шуфрича підозрюють у держзраді. Також ми писали, що зрадник з Дніпропетровщини здавав позиції ЗСУ ворогу через Telegram.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору