Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Козорогу – проблеми вдома, Раку – нове: що прогнозують астрологи на 30 вересня

Експерти по зірках у своєму астрологічному прогнозі на 30 вересня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на суботу. Настав час заспокоїти постійні “гойдалки” у своєму житті та зробити вибір, зайняти тверду позицію.

Астрологічний прогноз на завтра підкаже, кому необхідно навчитися вирішувати незвідані проблеми, – передає Інформатор.

Овен

Деякі книги, які здаються вам захоплюючими, тонко змінюють ваше життя. Вони можуть включати новий спосіб життя, розкриття стародавніх таємниць або нові наукові відкриття. Це навряд чи буде просто швидкоплинним інтересом.

Телець

Зазвичай ви довіряєте своїм інстинктам щодо грошей, але сьогодні вам слід ще сильніше вірити у своє фінансове чуття. Можуть виникнути нетрадиційні ідеї щодо збільшення вашого доходу. Хоча ваші інстинкти можуть підказати вам “зробіть це”, ваша логіка може сказати вам “ні”.

Близнюки

Друг або група людей можуть змінити не тільки вашу особистість, але і ваше життя. Зміни можуть відбуватися на дуже глибокому рівні, тому ви можете про них не знати. Ви можете бути здивовані, але не засмучуйтесь. Всі змінюються.

Рак

Чи думали ви про те, щоб змінити роботу або освоїти нову професію? Якщо так, то зараз саме час закласти основу. Якщо ви про це не подумали, нова можливість може застати вас зненацька. Ви можете перейти від закулісної кар’єри, як банківська справа, до дуже публічної професії.

Лев

Радикальна трансформація вашого розпорядку дня, безумовно, на носі. Ви можете вирішити здобути ступінь, переїхати в іншу країну або взяти більш активну участь у роботі групи. Навіть для такого авантюриста, як ви, ця конкретна зміна може здатися обурливою.

Діва

Ваші цінності можуть опинитися під загрозою. Можливо, хтось, пов’язаний з вашою роботою, робить речі, які здаються неетичними, і ви не хочете, щоб вас асоціювали з ним чи нею. Якою б не була ситуація, впоратися з нею може бути занадто складно. Можливо, ви навіть подумаєте про те, щоб покинути свою сферу діяльності.

Терези

Очікуйте, що сьогодні ви спрямуєте багато енергії на партнерські стосунки. Незалежно від того, чи є партнерство новим або довгостроковим, діловим або особистим, його збереження вимагає додаткових зусиль зараз. Можливо, вам і вашому партнеру потрібно більше спілкуватися.

Скорпіон

Сьогодні вашою увагою може стати вивчення більш маловідомих областей вашої роботи. Це може включати деякі глибокі дослідження, вивчення можливостей для нових підприємств або щось таке буденне, як очищення файлів.

Стрілець

Чи займаєтеся ви зараз творчим підприємством з партнером? Якщо так, очікуйте, що приплив енергії буде спрямований на завершення цього проєкту. Можливо, сьогодні ви досягнете більшого прогресу, ніж за кілька тижнів, хоча вас може здивувати напрямок, в якому рухається підприємство.

Козоріг

Сьогодні, можливо, буде потрібно попрацювати над інфраструктурою вашого будинку. Можливо, у вас виникнуть проблеми з водопроводом або електрикою, але ви будете раді, коли ремонт буде завершено. Ваш будинок, ймовірно, стане кращим.

Водолій

Творчі письмові або усні проєкти можуть сьогодні забрати у вас багато часу. Ви можете направити на роботу не тільки свій розум, але і всю свою істоту. Ви, мабуть, настільки захоплені тим, що робите, що вам буде важко повернутися в реальний світ.

Риби

Сімейні цінності, які ви поділяєте, сьогодні можуть опинитися під загрозою. Ви можете вважати деяких друзів своєю справжньою родиною або вважати, що нетрадиційне домогосподарство підходить вам краще, ніж традиційне.

Раніше ми розповідали, що сьогодні відзначають Національний день кави. Писали, які прем’єри показують у кінотеатрах Кривого Рогу та де провести цікаво вихідні у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору