Заварний крем зі згущеним молоком готувати швидко, а використовувати можна для збирання будь-якого торта: наполеона, з пісочними коржами, безе чи вафельного.
Можна додати у крем подрібнені горіхи, цукати або ж шматочки банана, – радить Інформатор.
Інгредієнти:
- Згущене молоко – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 20 г
- Молоко 2,8% – 250 мл
- Масло вершкове 73% – 120 г
- Цукрова пудра – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
У каструлю з товстим дном налийте молоко, додайте борошно і цукрову пудру.
Поставте на повільний вогонь, постійно помішуючи, нагрійте. Через 2-3 хвилини суміш густіє.
Після того, як крем почне гуснути проваріть його ще 10 хвилин.
Зніміть з вогню і залиште на деякий час, щоб він охолов.
Додайте вершкове масло, згущене молоко і збийте міксером до пишності і однорідності. Використовуйте для торта.
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з курячим філе, кукурудзою і маринованою цибулею. Писали, як приготувати яблучні оладки на кефірі та польські копитки.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок