Салати — це завжди вдалий вибір для тих, хто прагне поєднати смак і користь в одній страві. Салат з курячим філе, солодкою кукурудзою, ароматними огірками й маринованою цибулею – простий у приготуванні та вражає неперевершеним смаком і яскравими кольорами.
Швидкий рецепт смачного салату на вечерю, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Основні
- Огірок – 200 г
- Куряче філе – 200 г
- Яйця курячі – 3 шт.
- Консервована кукурудза – 120 г
- Цибуля жовта ріпчаста – 50 г
- Сметана 20% – 1 ст. л.
- Майонез 67% – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Для маринування цибулі
- Оцет – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Вода гаряча – 50 г
Спосіб приготування:
Спочатку маринуємо цибулю. Нарізаємо її кубиками, викладаємо в мисочку, посипаємо сіллю і цукром, поливаємо оцетом й окропом. Залишаємо на 15 хвилин. Якщо у вас є яблучний оцет, то можете використати його.
У цей час можете відварити куряче філе, потім остудіть його й наріжте кубиками.
У миску покладіть нарізану курку, нарізані кубиками огірки й варені яйця, а також кукурудзу.
З цибулі злийте воду і додайте до решти інгредієнтів. Приправте салат майонезом і сметаною, посоліть і поперчіть, добре перемішайте. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати яблучні оладки на кефірі. Писали, як приготувати Шопській салат та «віяло» з баклажанів.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок