Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Корисна вечеря: готуємо салат з курячим філе, кукурудзою і маринованою цибулею

Салати — це завжди вдалий вибір для тих, хто прагне поєднати смак і користь в одній страві. Салат з курячим філе, солодкою кукурудзою, ароматними огірками й маринованою цибулею – простий у приготуванні та вражає неперевершеним смаком і яскравими кольорами.

Швидкий рецепт смачного салату на вечерю, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Основні
  • Огірок – 200 г
  • Куряче філе – 200 г
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Консервована кукурудза – 120 г
  • Цибуля жовта ріпчаста – 50 г
  • Сметана 20% – 1 ст. л.
  • Майонез 67% – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Для маринування цибулі

  • Оцет – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода гаряча – 50 г

Спосіб приготування:

Спочатку маринуємо цибулю. Нарізаємо її кубиками, викладаємо в мисочку, посипаємо сіллю і цукром, поливаємо оцетом й окропом. Залишаємо на 15 хвилин. Якщо у вас є яблучний оцет, то можете використати його.

У цей час можете відварити куряче філе, потім остудіть його й наріжте кубиками.

У миску покладіть нарізану курку, нарізані кубиками огірки й варені яйця, а також кукурудзу.

З цибулі злийте воду і додайте до решти інгредієнтів. Приправте салат майонезом і сметаною, посоліть і поперчіть, добре перемішайте. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати яблучні оладки на кефірі. Писали, як приготувати Шопській салат та «віяло» з баклажанів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору