Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У лікарні помер машиніст з підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Від отриманих травм у бою за незалежність України помер в лікарні Києва боєць Дмитро Лученко. Він працював помічником машиніста тепловозу майже рік на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”. У 2021 році його призвали на службу до Збройних сил України. Після початку повномасштабного вторгнення ворога захисник продовжував захищати Україну.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на “АрселорМіттал Кривий Ріг”. 

«До нашого цеху він прийшов одразу після навчання, – говорить начальник залізничного цеху № 2 Дмитро Колесник.– Молодий хлопець вирішив стати залізничником, як і його батько, який працює машиністом тепловозу в управлінні залізничного транспорту гірничого департаменту підприємства. Талановитий здібний хлопець одразу привернув на себе увагу, адже робота давалася йому легко. Вже одразу відчувалося, що Дмитро може стати висококваліфікованим працівником. Йому було 22 роки. Мені дуже шкода, що наше підприємство та країна втрачають молодих та перспективних людей».

Вічна Слава Герою.

Раніше ми розповідали, що на війні загинув гірник з Кривого Рогу. Писали, що загинув випускник Криворізького Міжрегіонального центру професійної перепідготовки та що загинув бойовий медик та освітянин з Жовтих Вод.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору