Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворіжанка за 100 доларів «зливала» ворогу позиції ЗСУ в місті: жінку будуть судити

Наприкінці квітня 2023 року проросійськи налаштована жінка з Кривого Рогу передавала співробітнику служби безпеки рф дислокацію українських військових. Також жінка фільмувала переміщення військової техніки в місті. Дані вона надсилала через месенджер, за що отримала 100 доларів. Наразі вона жінка перебуває під вартою, її будуть судити.

Повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

З метою конспірації співпраці з представником країни-агресора обвинувачена використовувала анонімний акаунт в месенджері Телеграм з  подальшим видаленням переписки.

На виконання завдань куратора вона об’їжджала вулиці міста Кривий Ріг та здійснювала приховану відеофіксацію місць дислокації підрозділів ЗСУ, Нацгвардії України і наслідків ворожих «прильотів».

У своїх звітах агентка надсилала скріншоти із геолокацією об’єктів, які мають важливе значення для обороноздатності нашої країни. Також вона детально описувала маршрути переміщення військової техніки, позначивши лініями напрямки руху.

Крім цього, жінка «зливала» адміністратору проросійського Телеграм-каналу дані про розташування і чисельність українських військових в місті та передислокацію колон техніки. За виконану «роботу» вона отримала від ворога 100 доларів США на банківську картку.

Обвинувачену викрито у травні 2023 року.

Жінку будуть судити за фактами державної зради

Раніше Інформатор повідомляв, що блогерша з Дніпропетровщини закликала бомбити Україну. Також ми писали, що працівниця Укрзалізниці здавала ворогу позиції ЗСУ.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору