Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі підлітки зламали ніс однолітку та набризкали в очі газом з балончика

Булінг – руйнівне явище, що має довготривалі наслідки для психологічного, морального та фізичного здоров’я дитини. За статистикою, в Україні 67% дітей в віці 11-17 років стикаються з проблемою булінгу. Кривий Ріг, на жаль, не є виключенням.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю станції екстреної медичної допомоги Кривого Рогу Людмилу Яблокову, 18.09.23 року до Криворізької станції екстреної медичної допомоги надійшов виклик до підлітка з травмою очей. Терміново на виклик була направлена бригада ЕМД.

Вже на місці події з’ясувалося, що група підлітків 13-16 років знущалась з хлопця 13 років, били, цькували його та ще й набризкали в очі перцевий газ із балончика. Наслідком таких “розваг” у дитини діагностовано закритий перелом кісток носа, хімічний опік очей, численні садна обличчя та шиї. Після наданої допомоги дитина госпіталізована до травматологічного відділення дитячої лікарні.

Чи будуть батьки постраждалого звертатися із заявою на дії “діточок” до поліції, наразі невідомо.
Людмила нагадує дорослим і батькам: будьте уважними до своїх дітей, вмійте розпізнавати ситуації булінгу та вчасно і правильно реагуйте на його прояви.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області підлітки жбурляли камінням у потяг та ледь не влучили у машиніста та про те, що у Дніпропетровській області дівчинка знущалася з тваринок та викладала відео у мережі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору