Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області дівчинка знущалася з тваринок та викладала відео у мережі

Жорстокість над слабкими з’являється у дитинстві. Відчуваючи, що беззахисна істота не може відповісти на знущання, деякі підлітки отримують справжнє задоволення від страждань тварин. Потім бажання бити та принижувати переходить на людей

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, у мережі з’явилося відео, як 9-класниця з Павлограда б’є собачку подушкою, тягає за вуха кота, змушує їх позувати перед камерою.  А коли нещасні чотирилапі намагаються втекти та сховатися від своєї мучительки, вона ловить їх та продовжує знущання.

За даними ТРК “Рудана”, ювенальні поліцейські зареєстрували факт знущань і знайшли цю родину. З авторкою відео, ученицею 9-го класу, провели профілактичну бесіду.

“Маму дівчини притягли до адміністративної відповідальності за фактом невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП). Дитина мешкає у порядній сімʼї, раніше в поле зору правоохоронців чи соціальних служб не потрапляла”, – пояснили у поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області 16-річний підліток побив чоловіка та відібрав в нього мобільний телефон та про те, що поблизу Кривого Рогу неповнолітній “фермер” вирощував коноплі. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору