Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мешканців Дніпропетровської області запрошують до участі у фотоконкурсі: яка тематика та хто може взяти участь

У Дніпропетровській області й зокрема у Кривому Розі багато історичних пам’яток. Побачивши деякі з них, хочеться залишити їх у пам’яті назавжди. Зробити це легко за допомогою фотографії.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОВА, управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОВА запрошує всіх взяти участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки».

«Наш край багатий на пам’ятки. Культурна спадщина регіону має бути закарбована на світлинах. Тим більше фотографій зі знакових місць області не так багато. Запрошуємо всіх талановитих і креативних долучитися до конкурсу та поділитися якісними зображеннями», – зазначила начальниця управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина.

Конкурс стартує 1 жовтня. Завершиться  – 31-го. Взяти участь у ньому можуть як професійні фотографи, так і аматори.  Для цього треба:

  • перейти на сторінку wlm.photo;
  • створити акаунт у Вікіпедії, увійти в нього та натиснути «Запам’ятати мене»;
  • натиснути «Завантажити фото» чи «Завантажити ще»
  • дотримуватися інструкцій Майстра завантажень.
Як взяти участь у конкурсі

Як взяти участь у конкурсі

Фото мають бути власного авторства. Зроблені до 30 червня 2023 року. Переможцям обіцяють цінні призи.

Раніше Інформатор писав про те, що криворіжанка Дар’я Міняйло взяла  1 місце в Американському конкурсі піаністів US Virtual Piano Competition та про те, що криворізька учениця перемогла на конкурсі науково-дослідницьких робіт.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору