Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі вогнеборці врятували на пожежі жінку

Вранці 17 вересня у Кривому Розі сталася пожежа. Горіла квартира на останньому поверху двоповерхового будинку у Тернівському районі. Люди викликали вогнеборців.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 17-го вересня о 07:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у двоповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Добровольців Тернівського району у Кривому Розі.

На місце події терміново виїхали два чергових відділення місцевих рятувальників.

По прибуттю за вказаною адресою надзвичайники встановили, що з вікна квартири на другому поверсі йде дим. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники потрапили до помешкання, виявили осередок пожежі та розпочали гасіння.

Одночасно, з сусідньої квартири на другому поверсі, за допомогою за драбини та шолом-маски, співробітники ДСНС врятували жінку. Після огляду медичними працівниками, постраждала, 1987 року народження, від госпіталізації відмовилася.

Вогнем пошкоджено домашнє майно в кімнаті на площі 20 кв. м.

Полум’я локалізовано о 08:21 та ліквідовано о 08:27.

Причину займання з’ясовують.

Вранці 17 вересня у Кривому Розі сталася пожежа

Вранці 17 вересня у Кривому Розі сталася пожежа

Горіла квартира на останньому поверху двоповерхового будинку

Горіла квартира на останньому поверху двоповерхового будинку

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі згорів ресторан та про те, що на авторинку Термінал згоріли три торговельних павільйони

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору