Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У лікарні Дніпра помер після операції помер 11-річний хлопчик та 32-річний ветеран АТО: стали відомі подробиці

У серпні 2023 року у пацієнтів лікарні Руднєва у Дніпрі виникла тяжка побічна реакція на препарат для внутрішнього наркозу. Після цього там зупинили проведення операцій. 11-річного Іллю Шишакова, на жаль, врятувати не вдалось. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт “Суспільне” та Інформатор Дніпро.

Батько хлопчика каже, що його сину зробили нескладну косметичну операцію. Після неї у дитини почалася нудота, в нього боліли нирки. Згодом внутрішні органи відмовили.

Чоловік розповів, що у Іллі з’явились розводи на тілі. Його поставили на ШВЛ, відкачали дуже багато кровавої рідини, о 1:50 в нього зупинилось серце. Дитину реанімували 30 хвилин.

Роман зазначив, що лікарі заспокоювали його та його дружину, але потім сина перевели в реанімацію, а згодом і до обласної дитячої лікарні. Там, розповідає чоловік, медики повідомили, що хлопчика привезли запізно.

“У кров потрапила якась речовина. Організм починає боротися з цією речовиною і настільки сильно боротися, що він починає вбивати сам себе… Протягом доби я втратив дитину”, — говорить він.

За попередніми даними з власних джерел, після операції на руці у лікарні Руднєва помер також 32-річний військовий Руслан Коріхов.

Руслан в 2013 році прийшов до лав збройних сил за контрактом. Служив у 25 десантній бригаді. З квітня 2014 року боронив територію України. Краматорськ, Шахтарськ, Дебальцево. Це були перші «гарячі» рубежі, пройдені Захисником.

Під час операції щось пішло не так. У післяопераційний період у Руслана погіршилось самопочуття. Його перевели в іншу лікарню. 16 серпня він помер.

Раніше Інформатор повідомляв, що в Україні заборонили використовувати медпрепарати, через які ймовірно померла дитина у Дніпрі. Також ми писали, що у Кривому Розі після пластичної операції померла молода дівчина.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору