Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України у Донецькій області загинув електрослюсар Криворізького залізорудного комбінату

В боях за свободу та незалежність України загинув електрослюсар шахти «Криворізька» КЗРК Лізака Сергій Ігорьович. Це сталося поблизу населеного пункту Кліщіївка у Донецькій області.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Сергій народився 23 вересня 1992 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи навчався в Політехнічному коледжі ДВНЗ «КНУ». У 2017 році пов’язав своє трудове життя з Криворізьким залізорудним комбінатом.

З 12 жовтня 2017 року до 4 квітня 2019 року проходив військову строкову службу в лавах Збройних сил України. 5 квітня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Сергія Лізака було призвано до лав ЗСУ, як вже досвідченого солдата. Ніс службу стрільцем 3-го відділення 2-го стрілецького взводу 17-ї стрілецької роти 4-го стрілецького батальйону військової частини 3052 Національної Гвардії України. Мав багато планів на життя, які хотів реалізувати після Перемоги України над російським окупантом. 13 серпня 2023 року у зв’язку з бойовими діями в районі селища Урожайне Донецької області, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, він загинув.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про загибель на війні регбіста Кривого Рогу та про те, що у боях ворогом загинув капітан футбольної команди рудника “Суха Балка”

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору