Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув шахтар з Кривого Рогу

В боях за свободу та незалежність України загинув машиніст бурової установки дільниці №15 шахти «Криворізька» Руслан Михайлович Конончук. Це сталося 10 вересня 2023 року поблизу селища Кліщіївка Донецької області.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Руслан Михайлович народився 6 червня 1983 року в селі Бабайківка Дніпровського району Дніпропетровської області. Після закінчення школи та учбово-курсового центра ПАТ «Кривбасзалізрудком» працював на шахті “Криворізька” (“Родина”). 

25 лютого 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Руслана Конончука було призвано до лав Збройних сил України. Найбільш за все мріяв жити в мирній Україні зі своєю люблячою родиною, тому пішов захищати українську землю від російського окупанта.

Ніс службу стрільцем-снайпером 1-го механізованого відділення, 2-го механізованого взводу 8-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону. Мав звання старшого солдата військової частини А1302.

10 вересня, захищаючи суверенітет і незалежність України, під час виконання бойового завдання, він загинув поблизу селища Кліщіївка Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Маргарита Станіславівна, без батька – син Давид. 

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Луганщині загинув гірник з Кривого Рогу та про те, що в боях за незалежність України загинув електрогазозварювальник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору