Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області під час пожежі загинув чоловік

Вночі 13 вересня у селищі Миколаєвка Дніпровського району сталася пожежа. Горіла літня кухня у дворі приватного будинку. Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли обгоріле тіло людини.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 13-го вересня о 01:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у селища Миколаївка  Дніпровського району горить літня кухня на території приватного двору поряд з будинком.

За вказаною адресою оперативно терміново виїхало чергове відділення місцевої пожежної команди та рятувальники міста Кам’янське.

Прибувши на місце вогнеборці встановили, що горить одноповерхова літня кухня. Вогонь охопив внутрішні приміщення та поширився на перекриття будівлі.

Внаслідок пожежі знищено речі домашнього вжитку та меблі, пошкоджено дах літньої кухні. Загальна площа пожежі склала 15 кв.м.
Займання локалізовано о 01:57 та ліквідовано о 02:35.

Під час гасіння пожежі, вогнеборці знайшли обгоріле тіло чоловіка.

Причини події з’ясовують.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області горіло 2,5 га екосистеми та про те,  що у Дніпропетровській області внаслідок російського обстрілу виникла пожежа.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору