Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворожий пропагандист заявив про право росії на всі території колишнього срср

Амбіції росіян меж не мають. Якщо Україна їх не зупинить, то росіяни підуть далі. І це не “кухонні розмови”. Днями у студії володимира соловйова обговорювали «право влади» рф на території пострадянського простору.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, один з учасників програми заявив наступне: “Не існує жодного формату, в якому ми можемо допустити, щоб на території пострадянського простору був присутній будь-хто, крім рф. Ні з ким його ділити, йти на компроміси, створювати спільні формати, пускати в конфігурації та архітектуру безпеки – місцеву – ми не можемо. Це не територія, де у нас є «якісь інтереси». Це для нас наш життєвий простір».

Кажучи простіше, під погрозою окупації можуть опинитися і країни Балтії, і Казахстан, і всі інші території, народи яких вибрали незалежний, вільний від росії шлях розвитку.

Раніше Інформатор писав про те, що російські пропагандисти міркували про те, чи потрібна їм столиця Франції, а також про те, що російський пропагандист закликав війська рф завдати ударів по центрах прийняття рішень Європи.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору