Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Патрульні Кривого Рогу повернули матері зниклу дочку

Напевно одною з найстрашніших причин для хвилювання батьків є зникла дитина. Та якщо малеча просто губиться, задивившись на щось цікаве, то у підлітковому віці юна людина відстоює своє право на самостійність і власну думку. Попередити дорослих про те, що вона пішла на прогулянку, підліток інколи забуває, а інколи не вважає за потрібне. А схвильовані батьки вимушені звертатися до поліції.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями час патрулювання поліцейські отримали виклик “Зникла дитина”.
Інспектори прибули за вказаною адресою, швидко встановили особу, всі прикмети дівчинки та відразу ж розпочали її пошуки.

Патрульні оглянули всі можливі місця перебування зниклої дитини. Як результат, 13-річну школярку знайшли на одній із вулиць в Саксаганському районі.
Охоронці порядку передали дитину матері.

Патрульна поліція звертається до батьків: “Шановні батьки, слідкуйте за своїми дітьми, спілкуйтесь з ними та цікавтесь, що відбувається у їхньому житті. Адже ваше піклування та взаєморозуміння є гарантом безпеки ваших близьких! Бережіть одне одного!”

Раніше Інформатор писав про те, що патрульні Кривого Рогу повернули батькам зниклу дитину та про те, що  у Дніпропетровській області зник 9-річний хлопчик, який не розмовляє.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору