Кривий Ріг До сайту

І на будні, і на свято: готуємо салат “Серцеїдка”

На календарі вересень. Вже не так спекотно. А тому їжа повинна бути більш ситною. Але інколи важкі часи змушують економити. Причому так, щоби ця економія не відображалася на смаку страви.

Реклама

На такий випадок Інформатор пропонує приготувати салат “Серцеїдка”. Їм можна чудово поснідати чи повечеряти, а можна й подати на святковий стіл. Гостям обов’язково сподобається

Продукти 

Реклама

Приготування

Видаляємо у сердечок все зайве. Промиваємо їх і відварюємо в солоній воді до готовності протягом 30 – 40 хвилин. Потім виймаємо з води, охолоджуємо і ріжемо соломкою.

Цибулю ріжемо на кубики і маринуємо: з’єднуємо воду, цукор, сіль та оцет. Можна брати гарячу воду, тоді цибуля замаринується швидко – вода охолоне і цибуля готова. У холодній воді цибуля маринується трохи довше – 30 хвилин.

Реклама

Сир тремо на грубій терці. Зелень січемо.

Відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо на невеликі кубики.

Всі продукти змішуємо і заправляємо майонезом, сіллю і перцем за своїм смаком.

Реклама

Якщо ви готуєте салат на святковий стіл, а він здатний здивувати своїм смаком ваших гостей, тоді зробіть порційні варіанти – викладіть в невеликі салатники або в кільця. Викладайте шарами, попередньо змішавши продукти з майонезом.

До кропу і петрушки ви можете додати ще й зелену цибулю.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати зелені помідори “Кобра” та про те, як приготувати котлети з кабачків.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова