Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі тимчасово змінять маршрут чотири тролейбуси: коли та як саме

У Кривому Розі продовжується ремонт тролейбусної контактної мережі. Частину робіт необхідно проводити вдень. У зв’язку з цим чотири тролейбуси тимчасово змінять  маршрути руху.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на telegram канал “Транспорт Кривого Рогу”, у зв’язку з необхідністю проведення ремонту на тролейбусній контактній мережі з 12.09 по 15.09 з 09:00 по 16:00 руху тролейбусів №1, 5, 20 та 23 на дільниці “площа 95 квартал – вулиця Лермонтова (зупинка Центральний ринок)” не буде.

Тролейбусні маршрути №1, 5, 20 та 23 працюватимуть за зміненою схемою:

– з площі 95 квартал через станцію Кривий Ріг, вулиці Кобилянського з виїздом на вулицю Лермонтова (зупинка Центральний ринок)”.
– з вулиці Лермонтова (зупинка Центральний ринок)” через вулицю Кобилянського, станція Кривий Ріг, площа 95 квартал та далі за маршрутом.

А від зупинки “площа 95 квартал” до зупинки “пл. Визволення” по проспекту Миру можна буде скористатися автобусними маршрутами №228, 228А та 302.

Все це треба мати на увазі, плануючи звої подорожі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі планується капітально відремонтувати 10 звичайних тролейбусів і також зробити 2 дизель-генераторних тролейбуси.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору