Кривий Ріг До сайту

Млинці по-українськи: готуємо бендерики з м’ясом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Смачні українські млинці-трикутнички, смажені двічі. Так, саме двічі, адже спочатку вам треба буде посмажити самі млинці, потім загорнути в них начинку, скласти трикутничками та знову обсмажити. Готується ця страва дуже легко.

Реклама

Подейкують, що страва отримала своє ім’я на честь молдавського міста Бендери, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Для налисників

Для начинки

Спосіб приготування:

Реклама

Яйця, цукор, сіль, олію та молоко змішати вінчиком. Додати борошно, ретельно перемішати вінчиком, розбиваючи грудочки.

Пательню змастити олією. Смажити тонкі налисники по 30 секунд з кожного боку.

Цибулю почистити й дрібно нашаткувати, змішати з фаршем і спеціями.

Реклама

Поділити налисник навпіл, підігнути одну сторону, викласти трошки фаршу та скласти у трикутник як на відео.

Вмочити кожен трикутничок у збите яйце, викласти на змащену вершковим маслом пательню та смажити на повільному вогні під кришкою до золотавої скоринки з кожного боку.

Раніше ми розповідали, як приготувати мочені яблука по старовинному рецепту. Писали, як приготувати солодкі макорженики з яблук та грибну підливу по-закарпатськи.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок