Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області чоловік впав та наштрикнувся потилицею на металевий штир

У Дніпрі стався У Дніпрі стався нещасний випадок. Чоловік впав на металевий штир та потребує негайної допомоги. Люди викликали рятувальників. Чоловік впав на металевий штир та потребує негайної допомоги. Люди викликали рятувальників.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 3-го вересня о 21:21 Служби порятунку «101» повідомили про те, що у місті Дніпро, чоловік впав на металевий штир та потребує негайної допомоги.

За викликом оперативно виїхали дніпровські рятувальники.

Прибувши за вказаною адресою, фахівці Служби порятунку «101» з’ясували, що на території приватного двору чоловік впав та наштрикнувся потилицею на металевий штир. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту обережно зрізали арматуру від основи та передали травмованого чоловіка 1985 року народження працівникам екстреної медичної допомоги. Постраждалого відвезли до лікарні.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області жінку вдарила струмом дверна ручка, та про те, що у Дніпропетровській області під завалами будинку загинув чоловік.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору